Головна  →  Новини  →  7 серпня 2019

«Комісія з перевірки резонансних забудов ухвалила висновки щодо 25 об’єктів», – Володимир Слончак

За результатами роботи Комісії з перевірки інформації щодо об’єктів будівництва, які викликають суспільний резонанс на території міста Києва, 15 об’єктів визнано незаконними із подальшим скасуванням документів дозвільного характеру. Загалом комісія розглянула 84 об’єкти, що свідчить про дієвий діалог міських управлінців, киян та замовників будівництва. Про це під час чергового засідання повідомив голова Комісії Володимир Слончак.

«Одномоментно вирішити всі містобудівні проблеми і питання, що накопичувалися роками, неможливо. Однак за 5 місяців ми зробили вагомий крок у цьому напрямку. Зокрема, під час роботи Комісія ухвалила 25 висновків із пропозиціями та рекомендаціями, внаслідок чого 15 об’єктів будівництва визнано незаконними із подальшим скасуванням документів дозвільного характеру та зверненнями у правоохоронні та контролюючі органи», – повідомив Володимир Слончак.

За його словами, ще щодо 6 об’єктів будівництва документи дозвільного характеру скасовано до усунення відповідними суб’єктами містобудування виявлених порушень та недоліків. Також Комісією щодо 4 об’єктів надано проміжні рекомендації, які налагодили діалог із киянами.

kyivcity.gov.ua
 
Перейти до спискуВерсiя для друку