Головна  →  Новини  →  1 серпня 2019

Простежити за своїми дітьми кияни зможуть за допомогою учнівського квитка: що робити

Киянам на замітку: як простежити за дитиною за допомогою учнівського квитка.

Усі учні столичних шкіл отримають електронні учнівські квитки, за якими зможуть користуватися пільговим проїздом у громадському транспорті Києва. Завдяки спеціальному транспортному додатку в особистому кабінеті, за квитком можна буде відстежувати переміщення дитини. Про це повідомили у Департаменті освіти і науки КМДА.

Для отримання електронної послуги «Замовлення учнівського квитка» батькам (або особам, що їх замінюють) потрібно зареєструватися на Порталі надання електронних послуг (https://my.kyivcity.gov.ua), використовуючи Кваліфікований електронний підпис (КЕП, ЕЦП) або BankID для підтвердження своїх даних.

Для того, щоб відправити заявку на замовлення квитка, потрібно в Особистому кабінеті киянина внести дані своєї дитини, заповнивши відповідні поля форми та додати фото дитини, що відповідає вимогам до оформлення учнівського квитка.

Послуга надається в декілька етапів: відправлена заявка потрапляє до закладу освіти, де її перевіряють та підтверджують, після чого передають замовлення на друк учнівських квитків.

Електронний учнівський квиток надається за кошти міського бюджету. У разі втрати квитка його можна буде замовити повторно, попередньо оплативши відповідну послугу.

Наразі послуга надається у тестовому режимі. Користувачі матимуть можливість замовити електронний учнівський квиток із початку 2019-2020 навчального року.

 

vechirniy.kyiv.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку