Головна  →  Анонси  →  24 липня 2019

14-15 вересня на Хрещатику відбудеться Всеукраїнське Свято подяки

14 та 15 вересня на Хрещатику відбудеться Всеукраїнське Свято подяки. Ініціатором його проведення виступила Рада євангельських протестантських церков України.

У зв’язку із цією дводенною подією розпорядженням КМДА № 1301 передбачено заборону руху всіх видів транспорту з 20:00 13 вересня до 07:00 16 вересня на вулиці Хрещатик – від перетину з вулицею Богдана Хмельницького до перетину з Алеєю Героїв Небесної Сотні.  

Також буде обмежено рух транспорту з 06:00 до 24:00 15 вересня двома крайніми правими смугами вул. Хрещатик на ділянці від Бессарабської площі до вулиці Богдана Хмельницького у напрямку руху до Європейської площі для зупинки із метою заїзду учасників заходу.

Монтаж конструкцій та обладнання, потрібного для організації та проведення заходу, триватиме з 20:00 13 вересня до 08:00 14 вересня від перетину вул. Хрещатик із вул. Богдана Хмельницького до перетину із вул. Архітектора Городецького. Демонтаж здійснять із 22:00 15 вересня до 07:00 16 вересня.

Департаменту транспортної інфраструктури на час проведення Всеукраїнського Свята подяки доручено внести зміни в маршрути наземного пасажирського транспорту загального користування, шлях слідування яких проходить вулицями, де триватиме захід. Про такі зміни буде повідомлено додатково.

Довідково.

У 2017 році Всеукраїнське Свято подяки у столиці зібрало 200 тисяч українців із різних куточків країни. Організатори проводили і наступного року експозиції, пізнавальні майстер-класи, музичні номери відомих виконавців. Цього року заплановано долучити ще більше киян і гостей міста до урочистого богослужіння, мистецьких, сімейних, спортивних та інших заходів.

kyivcity.gov.ua


 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку