Головна  →  Новини  →  26 липня 2019

За три місяці у столиці замінили 35 км найбільш аварійних теплових мереж

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» за останні три місяці замінило 35 км найбільш зношених та аварійних теплових мереж. Про це під час чергового міського штабу з підготовки до зими повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

 

За його словами, підприємство також провело гідравлічні випробування 78% теплових мереж міста і виходить на завершальну стадію. Проведені гідравлічні випробування 111 із 132 квартальних котельних. У результаті випробувань виявлено та усунуто майже 1,5 тисячі пошкоджень теплових мереж.

«Основні теплопостачальні організації – КП «Київтеплоенерго» та ТОВ «Євро-Реконструкція» продовжують готувати теплове господарство до роботи взимку. Паралельно «Київтеплоенерго» виконує масштабну роботу – заміну найбільш аварійних мереж та процеси децентралізації теплоджерел. На сьогодні здійснена заміна 35 км найбільш зношених та аварійних трубопроводів», – заявив Петро Пантелеєв.

Він нагадав, що цього року місто виділило рекордні 500 млн грн на ремонт теплового обладнання та мереж. Планується, що до початку опалювального сезону в Києві замінять понад 100 км старих трубопроводів на більш сучасні та з попередньою ізоляцією, що суттєво знизити рівень тепловтрат.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку