КМДА Київська міська державна адміністрація


18 липня 2019

Відбулося восьме у 2019 році засідання громадської комісії з житлових питань при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації

17 липня 2019 року відбулося восьме у 2019 році засідання громадської комісії з житлових питань при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації (далі Громадська комісія). Очолила громадську комісію перший заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Сагайдак Людмила Григорівна.

На засіданні були присутні  10 членів громадської комісії із 12, які входять  до її складу та розглянуто 46  житлових питань, а саме: про зарахування на квартирний облік – 7, про внесення змін до квартирних справ – 19, про зняття з квартирного обліку – 14,  про виключення квартир з числа службових – 4; про видачу ордера на займане жиле приміщення в колишньому гуртожитку – 1, про  розподіл житлового приміщення у поряду черговості за  позачерговою категорією – 1.

З інформацією по кожному з питань доповідав начальник відділу обліку та розподілу житлової площі Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Поплавський Сергій Миколайович.

За результатами розгляду були прийняті відповідні рішення на підставі голосування. За прийнятими  рішеннями будуть готуватися подання для прийняття відповідних розпоряджень Оболонською районною в місті Києві державною адміністрацією.

Відділу обліку та розподілу житлової площі   



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.