КМДА Київська міська державна адміністрація


17 липня 2019

Незвичні, яскраві і насичені енциклопедії - «Дивовижні мандрівки тварин» та «Дивовижні дитинчата тварин» "оселилися" у бібліотеці ім. Сашка Чекаліна

Дивовижні відкриття з дивовижними книжками тривають у бііблотеці ім. С. Чекаліна - на Пріорці!
Продовжують працівники бііблотеки знайомити з їх чудовими книжечками від видавництва «Ранок», які вони отримали в подарунок від благодійного фонду «Бібліотечна країна». Вони вже стали нашими улюбленцями.
Сьогодні розповідають про незвичні, яскраві і насичені енциклопедії. Скажімо, ось такі: «Дивовижні мандрівки тварин» та «Дивовижні дитинчата тварин».

Автор -Кріс Пакхем відомий тим, що заснував серію передач для дітей The Really Wild Show ("Справжнє дике шоу") на телеканалі BBC, а незабаром створив власну телевізійну компанію і запустив серію передач про дику природу для BBC і National Geographic. Книжечки прикрасили та доповнили неймовірні малюнки художника-ілюстратора Джейсона Кокрофта, що зробило їх ще привабливішими.
І ще одна серія дитячих енциклопедій, автором якої є Павла Ханачкова допоможе знайти відповідь на безліч запитань. Чому тварини пустелі мають великі вуха і світлий колір? Пінгвіни мешкають серед льоду й снігу, чому вони не мерзнуть? Чи можуть тварини жити у скелястих горах? 
Якщо хочете знати усі відповіді – тоді рушайте до бібліотеки ім. С. Чекаліна - на Пріорці!

Світлина від Бібліотека ім. Саші Чекаліна - на Пріорці.

Світлина від Бібліотека ім. Саші Чекаліна - на Пріорці.

 

Світлина від Бібліотека ім. Саші Чекаліна - на Пріорці.

Бібліотека ім. С. Чекаліна - на Пріорці



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.