КМДА Київська міська державна адміністрація


15 липня 2019

Семінарське заняття "Законодавчі засади щодо здійснення захисту законних прав та інтересів дітей. Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини"

До уваги

керівників структурних підрозділів ГТУЮ у місті Києві, юридичних служб місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій в місті Києві

У рамках заходів з підвищення кваліфікації працівників юридичних служб місцевих органів виконавчої влади, державних підприємств, установ та організацій в місті Києві 19.07.2019 р. у приміщенні Головного територіального управління юстиції у місті Києві  відбудеться чергове семінарське заняття:

«Законодавчі засади щодо здійснення захисту законних прав та інтересів дітей. Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини».

Спікер семінару: Танцюра Валерій Анатолійович – начальник Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Захід відбудеться за адресою: м. Київ, пров. Музейний, 2-Д (актова зала).

Початок о 15 год.

Просимо знайти можливість делегувати для участі в цьому заході працівників від кожного структурного підрозділу (щонайменш одного).

Довідки за тел.: 541-00-41.

 

Управління реєстрація правових актів Головного територіального управління юстиції у місті Києві  



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.