Головна  →  Новини  →  11 липня 2019

Бібілотека ім. С. Чекаліна - на Пріорці розпочинає сезон літніх книжкових прем'єр!

Бібліотека ім. С. Чекаліна - на Пріорці запроршує в гості. Сюди у подарунок від Благодійного фонду "Бібліотечна країна" надійшли цікаві новинки.
"Літо – час відпочинку! А відпочивати можна і треба разом з книжечками. Особливо ось з такими цікавими, захоплюючими та яскравими" - впевені в бібліотеці. 
Працівники бібліотеки вже розповілдали та ділилися новинами про дружній візит до бібліотеки генерального директора видавництва «Ранок» Віктора Круглова.

А тепер – час розповісти про чудові книжечки видавництва, які вони отримали в подарунок від Благодійного фонду "Бібліотечна країна".
"Розпочиніть з вітамінів, які «ожили» і стали героями веселих книжечок. Вони такі яскраві, що відразу виникає бажання їх з'їсти, ну, або хоча б взяти до рук і познайомитися!"
Книжечка Наталї Чуб «Вітамінчики» - про корисне і смачне! А ще вона сприяє розвитку уяви, мислення і дрібної моторики, адже у ній об'єднані дві цікаві ідеї - спільне читання казок і навчання дитини виготовленню пластилінових картинок. З одного боку, слухаючи казку, малюк розвиває уяву, мислення, увагу та пам'ять. З іншого боку, створюючи ілюстрації до казок, він тренує вже не лише уяву, але й дрібну моторику.

«Вітамінки» Агнешки Совінської – книга-віммельбух, з якої діти дізнаються багато нового. Наприклад, що таке пектин. Він цілими днями метушиться й прибирає організм. Магній завжди в гарному настрої. Вітамін B годинами просиджує над книгами. А ще є багато-багато інших. Всі вони дуже важливі для організму. Саме вони роблять яблука, помідори та броколі корисними! Завдяки кумедним героям маленький читач зрозуміє користь вітамінів. 
З вітамінками знайомилися і раділи читачі  бібліотки – Оленка та Миколка Бурдун.

Знайомтеся і смакуйте разом з книгами Дитяча література видавництва "Ранок" - бібліотека ім. С. Чекаліна - на Пріорці.

Перейти до спискуВерсiя для друку