КМДА Київська міська державна адміністрація


10 липня 2019

З 10 по 14 липня на території Алеї громадських організацій фестивалю Atlas Weekend буде презентований правовпосвітницький проект "Я МАЮ ПРАВО!"

Столична юстиція вже традиційно навчає громадян захищати свої права на масштабному музичному фестивалі Atlas Weekend, який вчора стартував у столиці. 

Atlas Weekend – це головна музична подія країни, яку щороку відвідують тисячі гостей з України та інших країн світу. Спеціалісти Головного територіального управління юстиції у місті Києві долучилися до цього масштабного свята музики, тому з 10 по 14 липня на території Алеї громадських організацій фестивалю Atlas Weekend презентуватимуть правовпосвітницький проект "Я МАЮ ПРАВО!" та консультуватимуть всіх охочих щодо захисту прав у різних життєвих ситуаціях.

Алея громадських організацій, створена Київським молодіжним центром спільно з Біржею Молодіжних Проектів та Міністерством інформаційної політики України, покликана поширювати серед молоді громадські ініціативи, які допоможуть змінити світ на краще.

Представники столичної юстиції потягом всього фестивалю розповідатимуть про роботу юстиції в Україні, надаватимуть фахові юридичні консультації. Правові локації розташувалися просто біля входу на територію фестивалю. Окрім цього, учасники фестивалю матимуть нагоду дізнатись про сервіси та ініціативи Мін’юсту. Зокрема, йдеться про новації законодавства щодо посилення відповідальності безвідповідальних батьків, переваги платформи «Он-лайн будинок юстиції» і можливості одруження за пришвидшеною процедурою в рамках послуги «Шлюб за добу».
Хоч фестиваль і музичний, про свої права та їхній захист громадяни не забувають. Чимало гостей фестивалю цікавились питаннями оформлення допомоги на дитину, отримання щорічної основної відпустки, системи оподаткування та можливостей другого пакету законів #ЧужихДітейНеБуває.

Головне територіальне управління юстиції у місті Києві



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.