КМДА Київська міська державна адміністрація


8 липня 2019

12 липня відбудеться прес-тур новим туристичним маршрутом – локаціями зйомок міні-серіалу «Chernobyl» у Києві

12 липня об 11:00 Управління туризму та промоцій КМДА запрошує у прес-тур новим туристичним маршрутом «Локаціями зйомок міні-серіалу «Chernobyl» у Києві».

Прес-тур розпочнеться від будинку 7/11 на вулиці Хрещатик (зустріч біля червоного 2-поверхового автобусу).

Гості прес-туру:

  • Антон Тараненко – начальник Управління туризму та промоцій КМДА;
  • Сергій Мирний – командир взводу радіаційної розвідки, письменник, еколог. Улітку 1986 року приймав участь у складанні перших карт радіаційно забрудненої території;
  • ліквідатори аварії на ЧАЕС;
  • Катерина Асламова – шеф-гід туристичного оператора «ЧОРНОБИЛЬ ТУР».

Акредитація для представників ЗМІ за посиланням:

https://forms.gle/o9jbJDKKXN7irNRJ9.

Контактна особа для довідок: Юлія (Управління туризму та промоцій КМДА), тел.: +38 067 247-2019 або[email protected]

Додатково.

Новий туристичний маршрут «Локаціями зйомок міні-серіалу «Chernobyl» у Києві», розроблений спільними зусиллями Управління туризму та промоцій КМДА, туристичним оператором «ЧОРНОБИЛЬ ТУР» та туристичними організаціями міста Києва.

До туристичного маршруту включені київські локації показані у міні-серіалі, а також національний музей «Чорнобиль» та Арка дружби народів. Завдяки реквізиту відбудеться повне «занурення в атмосферу часів після аварії на ЧАЕС». Під час екскурсії ми розкажемо і покажемо, що відбувалося 33 роки тому та як Київ пережив цю страшну аварію.

Також під час прес-туру буде можливість обговорити відображені у серіалі події зі справжніми свідками того, що відбувалось після аварії на ЧАЕС.

Міні-серіал «Chernobyl» набув шаленої популярності та викликав справжній фурор серед телеглядачів у всьому світі. Завдяки інтересу до міні-серіалу та Чорнобильської зони відчуження загалом, вже зараз спостерігається туристичний бум.

kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.