Головна  →  Новини  →  4 липня 2019

Відбувся воркшоп "Ненасильницьке спілкування" для фахівців із соціальної роботи та психологів

3 липня 2019 року на базі Оболонського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді відбувся воркшоп "Ненасильницьке спілкування" для фахівців із соціальної роботи та психологів.
Учасники воркшопу розглянули загальну концепцію автора методу – Маршалла Розенберга (американський психолог, засновник методу ННС), особливості ННС, компоненти процесу ННС та його актуальність застосування у соціальній роботі.

Метод ННС – практичний метод, що довів свою ефективність у різноманітних конфліктних ситуаціях. Він про чуйне ставлення та вміння подивитися на ситуацію очима іншого з позиції серця. Спочатку він вимагає зусиль, бо нам заважають наші стереотипи, звичка все оцінювати. Але ці зусилля винагороджуються міцним зв’язком з близькими, радістю взаєморозуміння.
ННС – це метод спілкування без агресії, не звинувачуючи інших, та не вбачаючи в них ворогів. Врешті, ти сам стаєш собі другом.

"Висловлюємо вдячність тренеру Тетяні та Українському центру Ненасильницького спілкування і примирення "Простір Гідності", - йдеться у повідомленні Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Оболонського району.

Світлина від Victorya  Suschenko.

Світлина від Victorya  Suschenko.

Світлина від Victorya  Suschenko.

Світлина від Victorya  Suschenko.

Світлина від Victorya  Suschenko.

Оболонський районний в місті Києві центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

 

Перейти до спискуВерсiя для друку