Головна  →  Новини  →  27 червня 2019

Відбувся п’ятий туристсько-оздоровчий збір-похід «Активна молодь – здорова нація»

Яскрава точка у 2018-2019 навчальному році поставлена!

З 14 по 21 червня Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району м. Києва спільно з  ГО «Об’єднані війною. 90-й батальйон» було проведено п’ятий туристсько-оздоровчий збір-похід «Активна молодь – здорова нація»! Отриманих емоцій і вражень вистачить на декілька років, адже програма була насичена, і учасники встигли дуже багато.

127 учнів закладів освіти Оболонського району провели незабутній тиждень на березі Київського моря поблизу с. Сухолуччя. Свіже повітря, гарна погода та красива природа зробили перебування школярів у наметовому містечку комфортним і веселим.

Кожен день приносив безліч сюрпризів для всіх учасників збору-походу у вигляді цікавих занять, ігор та конкурсів. За цей тиждень діти встигли опанувати техніку управління катамаранами та каяками, навчилися долати основні туристські етапи та познайомились зі спортивним орієнтуванням, підкорювали скельний підйом та займались реальним айкідо, стріляли з пневматичних гвинтівок та луків, пройшли курс з надання першої долікарської допомоги, а також відвідали майстер-класи з різних видів декоративно-ужиткового мистецтва. Надзвичайні емоції діти отримали від виступів службових собак, які продемонстрували особливості ведення пошукових робіт та відмінний вишкіл, а живе спілкування з цими привітними тваринами викликало справжнє захоплення у дітей та дорослих.

Організатори та учасники щиро дякують людям, завдяки яким туристсько-оздоровчий збір-похід «Активна молодь – здорова нація» відбувся і пройшов на такому високому рівні:

- Голові Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Цибульщаку Олександру Леонідовичу;

- Начальнику управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Вахнюк Наталії Миколаївній;

-  Депутату Київської міської ради Костенко Людмилі Василівній;

-  Депутату Київської міської ради Старовойту Володимиру Миколайовичу;

-  Голові ГО «Об’єднані війною. 90-й батальйон» Баранову Віталію Анатолійовичу;

-  Засновнику компанії МЖК «Оболонь» Антонову Василюь Івановичу;

-  Громадському об’єднанню «Межигір’я» (Сухолуччя. Резиденція)

Можемо впевнено говорити, що все вдалося! І навіть ті, хто в перші дні трошки сумував за міським комфортом, наприкінці зміни вже з задоволенням брав участь в усіх заходах.

Купання, перегляд мультфільмів під відкритим небом, співи біля багаття надовго збережуться в пам’яті усіх учасників збору-походу, а нові набуті знання та вміння обов’язково стануть у нагоді.

 

За інформацією управління освіти Оболонського району

Перейти до спискуВерсiя для друку