КМДА Київська міська державна адміністрація


26 червня 2019

27 червня відбудеться прес-брифінг щодо впровадження «Центром комунального сервісу» дистанційного обслуговування та функції персонального менеджера у сфері житлово-комунальних послуг

27 червня о 12:00 відбудеться прес-брифінг щодо впровадження нових сервісів для киян комунальним концерном «Центр комунального сервісу». Зокрема, ЦКС планує впровадити функції попереднього запису для споживачів житлово-комунальних послуг, можливість дистанційного обслуговування та консультування з персональним менеджером.

Під час прес-брифінгу мова йтиме про захист платежів і персональних даних споживачів, оплату комунальних послуг без комісії, взаємодію з партнерськими організаціями.

Спікери прес-брифінгу:

  • Андрій Щербина – генеральний директор комунального концерну «Центр комунального сервісу»;
  • Віталій Козубський – директор комунального підприємства «Головний інформаційно-обчислювальний центр»;
  • Римарев Олег – заступник начальника Головного управління по м. Києву та Київській області з роздрібного бізнесу;
  • Дмитро Нікітін – голова правління ТОВ «ГЕРЦ».

Нагадаємо, що «Центр комунального сервісу» – мережа консультаційних центрів з питань житлово-комунального господарства, що налічує 46 сучасних точок прийому споживачів. На сьогодні особистим кабінетом на сайті Центру користуються більше 600 тисяч киян.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, КМДА, 1-ий поверх, прес-центр.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26.

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу:[email protected](у темі листа обов’язково зазначити назву події).

kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.