КМДА Київська міська державна адміністрація


25 червня 2019

26 червня відбудеться виїзний брифінг щодо перших підсумків діяльності інспекторів з паркування

Під час заходу заступник голови КМДА Дмитро Давтян та заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, начальник інспекції (управління) з паркування Дмитро Рахматуллін перевірять, як працюють інспектори сьогодні, розкажуть про результати їхньої діяльності та подальші перспективи у питаннях боротьби з хаотичним паркуванням у Києві.

Місце проведення заходу: вулиця Михайлівська, збір біля Михайлівського собору.

Акредитація за телефоном: 095-63-72-833 (Оксана)

Довідково.

Наразі триває перший етап, під час якого інспектори працюють у попереджувальному режимі. На початковому етапі Інспекцію супроводжує Патрульна поліція, за допомогою якої і проводиться евакуація. Згодом інспектори почнуть робити фотофіксацію (інспектори отримають технічні засоби, які згідно із Законом України «Про захист інформації» сертифіковані для фотозйомки порушень ПДР у розділі стоянки, зупинки, та притягнення до адміністративної відповідальності), виписувати штрафи та самостійно здійснювати евакуацію неправильно припаркованих автівок.

Інспектори працюють на визначених маршрутах у центральній частині міста, де спостерігається найбільша проблема з хаотичним паркуванням (зокрема, у Печерському, Шевченківському та частково Голосіївському районах). Зі збільшенням чисельності інспекції з паркування інспектори будуть працювати і в інших районах міста щодо всіх порушень Правил дорожнього руху в частині правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів.

kyivcity.gov.ua

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.