КМДА Київська міська державна адміністрація


25 червня 2019

У Києві збудували та відремонтували 32 громадські вбиральні за останні три роки, в т.ч. під час реконструкції парку «Наталка»

Протягом 2015-2018 років у столиці збудували та відремонтували 32 громадські вбиральні. Зокрема, під час реконструкції парку «Наталка» в Оболонському районі, Пейзажної алеї, Володимирської гірки, «Мій парк» на проспекті Ватутіна, Сирецького парку, парку «Орлятко», парку Островського, парку «Відрадний», Андріївського узвозу біля Алеї художників збудовані 13 нових об’єктів. У планах міста на 2019 рік капремонт та будівництво ще 11 вбиралень.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Виконанням капремонтів та будівництва займається спеціалізоване водогосподарське комунальне підприємство «Київводфонд», комунальне об’єднання «Київзеленбуд» та інші підприємства.

За три роки також проведений капремонт та відновлена робота 19-ти громадських вбиралень, що знаходяться в парках і на туристичних маршрутах. Під час купального сезону на пляжах працює 24 громадські вбиральні стаціонарного типу. Встановлено перші у Києві автоматизовані громадські вбиральні модульного типу біля верхньої станції Фунікулера та на вулиці Володимирській, 24.

Цього року у планах міста під час реконструкції наявних та створенні нових парків і скверів збудувати 6 нових, а також відремонтувати 5 громадських вбиралень.

kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.