КМДА Київська міська державна адміністрація


25 червня 2019

Оболонські рятувальники провели навчання для працівників ТРЦ «Блокбастер»

Навчання – це постійний процес, який покращує рівень життя, адже саме обізнаність допомагає нам не розгубитись в новій небезпечній ситуації. Саме тому, столичні рятувальники  постійно проводять навчання з працівниками та персоналом різних організацій, закладів та установ з питань пожежної безпеки та дають необхідну базу для швидкого та ефективного реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Так, 25 червня рятувальники (Оболонське Районне Управління ГУ ДСНС України в м. Києві) провели такі навчання на базі торговельно-розважального центру «Блокбастер", аби навчити персонал та працівників ТРЦ «Блокбастер» діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Спершу підприємці та персонал торговельно-розважального центру ознайомились із принципом роботи пожежної автоматики, систем оповіщення та димовидалення.

Також, учасники заходу дізнались як правильно діяти у разі евакуції під час виникнення надзвичайної ситуації до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, про алгоритм дій у разі виникнення пожежі, алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів та про правила експлуатації первинних засобів пожежогасіння та їх види.

Звичайно ж, проводилась учбова евакуація та демонстрація роботи пожежно-рятувального підрозділу.

Навчання пройшли змістосно та насичено. Але, будемо сподіватися, що отримані знання ніколи не доведеться застосовувати у реальній ситуації.

 

За інформацією ГУ ДСНС України у м. Києві



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.