КМДА Київська міська державна адміністрація


14 червня 2019

18 червня відбудеться безкоштовний вебінар з участі в програмі ЄС «Горизонт 2020»

18 червня відбудеться безкоштовний вебінар «Як взяти участь у програмі ЄС з досліджень та інновацій – «Горизонт 2020». Лікбез для  початківців». Захід стане у нагоді представникам малого та середнього бізнесу, освітянам та науковцям, представникам неурядових організацій, громадським активістам, представникам місцевих органів влади, державним службовцям, працівникам аналітичних центрів і дослідникам євроінтеграційних процесів. 

Теми вебінару: 

  • Які основні компоненти програми «Горизонт  2020»?
  • Як знайти конкурс для своєї організації, а також розвитку власної діяльності?
  • Які проекти найчастіше отримують підтримку?
  • Як подати заявку?
  • Де шукати партнерів для проектів?
  • Як здійснюється фінансування проектів?
  • Яких найбільш типових помилок слід уникнути?
  • Приклади проектів за участю українських організацій.

Спікер вебінару – президент ГО «Агенція Європейських Інновацій», керівник національного контактного пункту програми «Горизонт 2020» за напрямком «Інформаційні та комунікаційні технології» Іван Кульчицький.

Зареєструватись на вебінар можна за посиланням: https://bit.ly/2wOkVNc

Довідково

Горизонт 2020 – це найбільша програма ЄС для реалізації наукових проектів та інноваційних розробок, їхнього виходу з наукових лабораторій на ринок. Програма діє до 2020 року, а її загальний бюджет сягає приблизно 80 млрд. євро. Україна є асоційованим членом програми, тому користується всіма її можливостями на рівні з іншими країнами ЄС. «Горизонт 2020» підтримує всі форми інновацій. Це може бути розробка бізнес-моделей; пошук нових застосувань для існуючих технологій або ж їхніх комбінацій; реалізація проектів для вирішення соціальних потреб, покращення соціальних послуг тощо. Конкурси  у цій програмі зазвичай оголошуються двічі на рік. Таким чином, до кінця 2020 року є можливість взяти участь не менш, як у трьох конкурсах. Реально ж можливостей значно більше – регрантинг через міні-проекти або фінансова підтримка для поїздок на участь у заходах, що реалізуються в рамках «Горизонту 2020».

eu-ua.org



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.