КМДА Київська міська державна адміністрація


13 червня 2019

Заступниця голови Київської міської державної адміністрації Марина Хонда збирає в Києві Перший соціально-економічний форум

18 червня у Колонній залі мерії відбудеться публічна дискусія влади, громади і бізнесу - Перший соціально-економічний форум.

Як повідомила заступниця голови Київської міської державної адміністрації Марина Хонда,  метою форуму є посилення участі органів місцевого самоврядування, громади та бізнесу у формуванні ефективної системи співпраці щодо соціальних питань. Зокрема дотримання рівності між жінками та чоловіками, розвитку людського капіталу та забезпечення соціальних прав на різних рівнях.

Під час форуму обговорять основні напрямки державної політики щодо соціальних прав в усіх сферах; розвитку соціально відповідального бізнесу; дотримання гендерного паритету; доступності до суспільних благ; реалізації державних ініціатив та важливості інтегрованої партнерської участі громадськості та міжнародних партнерів у цьому процесі , -пояснили організатори.

За результатами форуму буде  розроблено гендерний паспорт Києва. Розроблені рекомендації учасники направлять  до Уряду.

У програмі Форуму - три панелі:

  • соціальні права: національні реформи, виклики та перспективи міжрівневої взаємодії;
  • бізнес, влада і громада: через соціальну відповідальність – до добробуту киян;
  • гендерний  паритет як запорука доступності до суспільних благ та розвитку потенціалу нації.

Запланована участь заступниці голови Київської міської державної адміністрації Марини Хонди, заступниці Міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції Олександри Чуркіної, Віце-президентки громадської організації «Спілка жінок України» Анни-Вікторії Воронцової, почесного посла фонду ООН з питань народонаселення в Україні Марії Єфросиніної, представників міжнародних організацій, всеукраїнських та міських громадських організацій, депутатів Верховної Ради України та Київської міської ради, представників центральних та місцевих органів виконавчої влади і громадського активу міста Києва.

Коли: вівторок, 18 червня 2019 р. з 10:00 по 17:00

Де: вул. Хрещатик, 36

Вхід для учасників вільний за попередньою реєстрацією.

Реєстрація за посиланням : https://forms.gle/jqV3zP1uxYGcL8ft7

 

Марина Хонда збирає в Києві Перший соціально-економічний форум

vechirniy.kyiv.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.