КМДА Київська міська державна адміністрація


14 червня 2019

Привітання голови Оболонської РДА Олександра Цибульщака з Днем медичного працівника

Шановні працівники медичної сфери!

Щорічно, у третю неділю червня відзначається свято однієї з найскладніших та найнеобхідніших професій у світі – День медичного працівника! Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за Вашу благородну працю.

Ви обрали для себе найгуманнішу професію, для відважних та впевнених у собі людей, яка потребує повної віддачі сил та високого професіоналізму. Адже, у більшості випадків, саме від Ваших рішень залежить самопочуття, здоров’я та життя людини. Допомагати людям – надзвичайно благородна справа.

В серця людей ви несете вічне та безцінне – надію на міцне здоров’я та довге життя. На мою думку, немає на світі жодної людини, яка б намагалася спростувати твердження: здоров'я — це щастя та радість.

День медичного працівника – ще один прекрасний привід висловити Вам подяку за Вашу роботу. І в день і вночі, у спеку та мороз, на прийомі в поліклініці, чи в операційній – Ви завжди на сторожі людського життя, часто нехтуючи своїми інтересами та своїм вільним часом.

Від усього серця вітаю Вас з професійним святом і бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та гарного настрою!

Нехай у Ваших домівках завжди панують щастя та мир. Благополуччя та добра Вам та Вашим родинам!

Зі святом Вас!

 

З найщирішими побажаннями
Голова Оболонської районної
в місті Києві державної адміністрації                           Олександр Цибульщак



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.