Головна  →  Новини  →  12 червня 2019

Відділом взаємодії з роботодавцями та сектором рекрутингу Оболонської районної філії КМЦЗ було організовано Міні-ярмарку вакансій

11 червня 2019 року Відділом взаємодії з роботодавцями та сектором рекрутингу Оболонської районної філії КМЦЗ було організовано Міні-ярмарку вакансій для ТОВ «ІЗІ КРЕДИТ».

У міні ярмарку-вакансій взяли участь 11 безробітних з Оболонської, Подільської, Деснянської, Солом’янської та Святошинської районних філій КМЦЗ.

Під час заходу представники роботодавця провели інтерактивну презентацію діяльності  компанії, розповіли про переваги роботи на посадах інспектора з кредитування та менеджера з надання кредитів, перспективи кар’єрного росту та особистого самовдосконалення.

По закінченню заходу із зацікавленими шукачами  роботи було узгоджено індивідуальні зустрічі проведено міні анкетування.

Довідково:

ТОВ «ІЗІ КРЕДИТ» (TM iCredit) в Україні - це небанківська фінансова організація, яка надає послуги з кредитування населення. Компанія почала працювати в Україні з 2008 р, 12 лютого 2009 отримала свідоцтво про реєстрацію в реєстрі фінансових установ Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг.

Головним пріоритетом компанії - є клієнти, а місія - зробити їх щасливими. Це ключ до успіху!

Кредитні консультанти – є обличчям бізнесу. Вони наполегливо працюють, щоб побудувати взаємовигідні, професійні, майже особисті відносини, так як вони хочуть краще зрозуміти індивідуальні потреби і фінансові можливості кожного клієнта та стати для них надійною опорою і партнерами.

 Інформація  Оболонської районної філії КМЦЗ  

Перейти до спискуВерсiя для друку