Головна  →  Новини  →  12 червня 2019

Олександр Цибульщак провів черговий прийом громадян з особистих питань

11 червня 2019 року голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак провів черговий прийом громадян з особистих питань. Прийоми проходять кожний другий та четвертий вівторок місяця. На них, за попереднім записом, мешканці району мають змогу через особисте спілкування з головою вирішити питання, які їх турбують.

Прийом проходив у приміщенні державної адміністрації за адресою: вул. Маршала Тимошенка, 16.

Питання, порушені під час спілкування з керівником району, стосувалися: можливості приватизації квартири, встановлення підйомника в будинку, нормалізації гарячого водопостачання та електропостачання, капітального ремонту під’їзду, влаштування зливної каналізації перед під’їздом, відновлення асфальтового покриття во дворі будинку, капітального ремонту інженерних мереж у підвалі будинку, перерахунку за центральне опалення в місцях загального користування тощо.

Під час особистого прийому громадяни отримали роз’яснення по суті порушених питань відповідно до чинного законодавства.

Участь у прийомі взяли фахівці самостійних управлінь та інших структурних підрозділів Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації. За результатами розгляду кожного питання голова району надав відповідні доручення, були встановлені терміни їх виконання.

Відділ роботи із зверненнями громадян

Перейти до спискуВерсiя для друку