Головна  →  Новини  →  6 червня 2019

В Оболонській районній філії КМЦЗ відбувся Міні - ярмарок вакансій

З метою  надання  допомоги  у  забезпеченні   кадрової   потреби   ТОВ "СИСТЕМА-ІНВЕСТ" 06 червня 2019 року в Оболонській районній філії КМЦЗ відбувся  Міні - ярмарок вакансій. У рамках заходу спеціаліст відділу кадрів Клименко Олена Василівна   презентувала  присутнім підприємство, охарактеризувавши основні напрямки його діяльності.

У міні ярмарку-вакансій взяли участь 14 безробітних з Оболонської, Дарницької, Деснянської та Голосіївської РФ КМЦЗ. Під час заходу безробітні активно спілкувались з роботодавцем, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді.

Захід пройшов у цікавій та змістовній формі. По закінченню заходу із зацікавленими шукачами  роботи було узгоджено індивідуальні зустрічі.

Довідково.

ТОВ "СИСТЕМА-ІНВЕСТ" пропонує комплексне рішення разом з інноваційними технологіями, спеціалізується на виготовленні продукції, яка відповідає високим стандартам якості фармацевтичних компаній.

В 2007 році підприємство вийшло на ринок України, як виробник етикеткової продукції і посилювали свої позиції на ринку розширюючи асортимент.

ТОВ "СИСТЕМА-ІНВЕСТ" пропонує послуги з виготовлення етикеток (друк етикеток), що застосовуються для етикетування харчової, парфюмерно-косметичної продукції, побутової хімії, технічних рідин, етикетки для маркування товарів (тари) і упаковки. Основний напрямок - виготовлення етикеток для найвимогливіших замовників, що працюють за стандартами GMP Фармацевтів.

На підприємстві діє сертифікована система менеджменту якості відповідно до вимог стандарту ISO 9001: 2015-го, за рахунок чого  гарантується  висока якість продукції.

 

 Оболонська районна філія КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку