Головна  →  Новини  →  6 червня 2019

Дітлахи завітали на екскурсію до 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини

Для рятувальників Київського гарнізону вже давно стало традицією проведення екскурсійних занять для дітлахів.

Так, 6 червня відбулася пізнавально-роз’яснювальна екскурсія для дітлахів до 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які відпочивають в літньому таборі «Артек».

Знайомство з роботою рятувальників почалося із музею історії пожежної охорони. Дітлахів ознайомили із пожежним інвентарем та старовинним одягом вогнеборців. Рятувальники розповіли юним гостям про особливості розвитку пожежної охорони, а для порівняння з минулим, дітлахам запропонували більш детально ознайомитись із сучасним життям рятувальників.

Хлопцям та дівчатам продемонстрували сучасне матеріально-технічне оснащення, що знаходиться у розрахунку для подолання пожеж та надзвичайних ситуацій. Діти із захватом розглядали пожежну техніку й уважно слухали характеристики пожежних автомобілів. Окрім того, працівники Служби порятунку 101 нагадали хлопцям та дівчатам правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Наостанок, вогнеборці відпрацювали ліквідацію пожежі на території частини. Показали учням наскільки оперативно і злагоджено необхідно виконувати усі дії, аби своєчасно ліквідувати пожежу.

Зустріч із рятувальниками подарувала дітлахам незабутні враження та яскраві емоції. Вони були безмежно вдячні за отриманні знання та можливість відчути себе справжніми героями-рятувальниками.

 

 Оболонське РУ ГУ ДСНС

Перейти до спискуВерсiя для друку