Головна  →  Новини  →  6 червня 2019

Для всіх охочих киян тривають безкоштовні лекції-практикуми «Оплата комунальних послуг онлайн»

Фахівці «Центру комунального сервісу» провели для відвідувачів бібліотеки ім. М. Реріха безкоштовну лекцію-практикум «Оплата комунальних послуг онлайн».

Під час навчання відвідувачі опанували процеси сплати за комунальні послуги та передачі показань лічильників за допомогою муніципальних електронних сервісів.

Оскільки сьогодні більшість питань можна вирішити за кілька хвилин, не виходячи з дому та не витрачаючи час на дорогу та черги, «Центр комунального сервісу» надає безкоштовну можливість швидко навчитися та сплачувати комунальні послуги онлайн за допомогою комунальних сайтів.

Нагадаємо, щоп’ятниці навчання проводять об 11:00 за адресою: вул. Львівська, 57-А (бібліотека ім. М. Реріха). Зареєструватись можна за телефоном: (044) 591-21-22 або надіславши листа на електронну адресу:[email protected].

«Центр комунального сервісу» вдячний бібліотеці ім. М. Реріха за допомогу в освоєнні цих процесів та запрошує до співпраці будь-які інформаційні майданчики, що відчувають потребу у проведенні безкоштовного навчання для своїх відвідувачів.

kyivcity.gov.ua

 


 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку