Головна  →  Новини  →  5 червня 2019

Останні дні: голосування за проекти Громадського бюджету на фініші

6 червня, у четвер, до 23:59 кияни можуть проголосувати за проекти Громадського бюджету.

Громадський бюджет – це можливість змінити Київ на краще. Голосування за проекти відбувається виключно в електронний спосіб, що дозволяє гарантувати чесність результатів. Проекти, за які кияни віддадуть найбільше голосів, будуть реалізовані містом під контролем команд та громадськості.

До голосування у цьогорічному Громадському бюджеті допущено 1578 громадських  проектів з різних сфер розвитку Києва від 632 команд. Обирайте 5-ку проектів, які вам до вподоби, за посиланням.

Очікується, що переможцями голосування стане більше 500 проектів ГБ-4, які будуть реалізовані у 2020 році. 

Для того, щоб проголосувати:

  1. Потрібно зайти на сайт https://gb.kyivcity.gov.ua/ (рекомендуємо в режимі інкогніто), обрати вкладку «Проекти» та натиснути «ГБ 2020».
  2. Проекти можна обрати за допомогою фільтрів або за номером чи назвою в полі пошуку.
  3. Голосування електронне, тож авторизуватися потрібно через BankID «ПриватБанку» або Національного банку України (НБУ), або Електронний цифровий підпис (ЕЦП) у вікні сервісу КИЇВ ІD (див. відео-інструкцію).
  4. Після підтвердження особи банком, чи адміном ЕЦП, система поверне на сторінку проекту, і кнопка «Проголосувати» стане активною.
  5. Власники картки киянина авторизуються через «Ощадбанк». У цьому році можливість проголосувати отримали власники банківської картки Monobank, авторизуючись через BankID «ПриватБанку» (див. інструкцію https://vechirniy.kyiv.ua/news/ostanni-dni-holosuvannya-za-proekty-hromads-koho-byudzhetu-na-finishi).

Якщо у вас виникають питання чи проблеми з голосуванням, негайно звертайтеся до служби підтримки на ел. пошту: [email protected], чи за телефоном (044) 366-80-12. Питання щодо вирішення проблем з голосування публікуйте в Фб-групі: Інформаційна-технічна підтримка системи Громадський бюджет Києва.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку