Головна  →  Новини  →  5 червня 2019

Бібліотека ім. С. Чекаліна - серед учасників масштабного екологічного руху та відзначення Всесвітнього дня охорони довкілля-2019

Бібліотека ім. С. Чекаліна Оболонського раойну - серед учасників масштабного екологічного руху та відзначення Всесвітнього дня охорони довкілля-2019, що відбувся сьогодні в Києві. 
Бібліотекарі презентували на заході свій проект зі створення екопростору у бібліотеці, поспілкувалися з тими, хто мислить у напрямку формування екосвідомості. Жити в стилі «еко» не тільки сучасно, а й легко – стверджують організатори дійства і з цим важко не погодитися.

Сьогоднішній рух містив безліч практичних та корисних активностей, до яких ми і долучилися. Наприклад, до всесвітнього челенджу #бойзабрудненнюповітря, адже гаслом цьогорічного дня є саме боротьба за збереження чистого повітря. Серед запропонованого організаторами та учасниками також була виставка екологічних експозицій від українських митців «Резиденція думок», інтерактив з сортування сміття, екологічні майстер-класи та ігри для дітей та дорослих, зелені лекції та дискусії.
Організатором заходу стала громадська організація «Міжнародна екологічна безпека».
Загалом же Всесвітній день охорони довкілля є одним з основних способів привернути увагу громадськості до проблем довкілля, а також стимулювати політичний інтерес і відповідні дії.

 

 

Інформація - бібліотека ім. С. Чекаліна 

Перейти до спискуВерсiя для друку