Головна  →  Новини  →  4 червня 2019

Річкова прогулянка на теплоході «Ай-Петрі» для дітей та молоді Оболонського Центру соціально – психологічної реабілітації

Оболонський Центр соціально – психологічної реабілітації продовжує відзначати День захисту дітей. Другим етапом привітання стала річкова прогулянка на теплоході «Ай-Петрі».        

Сонце, свіже повітря і вода... Що може бути кращим у спекотний літній день?! Та ще й в приємній компанії однолітків та їхніх батьків! Та ще й зі смаколиками!            

Все це задоволення мали можливість відчути дітки та молодь Центру на прогулянці теплоходом по Дніпру завдяки Громадській організації «Творче об`єднання дітей і молоді з фізичними обмеженнями «Студія ДІМФО» в рамках проекту «Мистецтво без обмежень».

Дві години діти та молодь милувалися неймовірними краєвидами нашого улюбленого міста. А в поєднанні з мінливим небом та хвильками на річці все це було ще романтичніше та приємніше! Живе спілкування на теплоході, настільні ігри, малювання, фотосесія та ще багато чого корисного учасники заходу встигли зробити за цей час. 

Оболонський Центр соціально – психологічної реабілітації дякує «Студії ДІМФО» за запрошення та весело проведений час.

 

Оболонський Центр соціально – психологічної реабілітації 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку