КМДА Київська міська державна адміністрація


3 червня 2019

Голова Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак відвідав Центр соціально-психологічної реабілітації «Ковчег»

Голова Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак відвідав Центр соціально-психологічної  реабілітації «Ковчег»

Оболонський район повсякчас долучається до підтримки дітей, які не мають батьківського піклування.

Так, 31 травня 2019 року в рамках Міжнародного дня захисту дітей та святкування 20 років Центру соціально-психологічної реабілітації «Ковчег» Всеукраїнського громадського благодійного фонду «Батьківська Турбота» Голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак, заступник голови Сергій Блохов відвідали вихованців центру та вручили їм подарунки.

Корисні цікавинки для розвитку дрібної моторики – тактильні м’ячі та мішечки, мозаїки тощо. Зокрема, сухий басейн з різнобарвними м’ячами малеча вже встигла оцінити, його привезли до Центру заздалегідь. Також діти відвідають ресторан швидкого харчування Макдональдс, і це також сюрприз від Оболонської райдержадміністрації.

Під час святкування, яке відбулося в рамках свята дітей та дня відкритих дверей ЦСР «Ковчег», у поважних гостей з’явилась унікальна можливість познайомитися з діяльністю фонду, на власні очі побачити умови життя дітей та переконатися в тому, які таланти починають квітнути в сприятливих умовах.

За інформацією директора, протягом 20 років в  Центрі  отримали  допомогу  понад  400 дітей, які не мають батьківського піклування. На даний час в Центрі перебуває 25 дітей.

Довідково:

Заклад соціального захисту дітей недержавної форми власності "Ковчег" знаходиться  в мальовничому місці Києва - в Пущі-Водиці за адресою: вул. Квітки Цісик, 40. Засновники: Джейн Хаетт та Барбара Клайбер.

Центр надає комплексну соціальну реабілітацію дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування. Створений благодійним фондом "Батьківська турбота" та існує Центр за благодійні внески.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.