Головна  →  Новини  →  28 травня 2019

Роботодавці - є найважливішими партнерами для служби зайнятості, - Оболонська районна філія КМЦЗ

Якісний підбір кадрів є основною складовою успіху у діяльності будь-якого підприємства. Служба зайнятості застосовує різні форми співпраці із роботодавцями щодо сприяння в укомплектуванні вільних робочих місць. Серед них – організація та проведення міні-ярмарків вакансій. У ході проведення такого заходу роботодавці можуть особисто поспілкуватися з претендентами на роботу, розповісти про умови та оплату праці, підібрати собі кваліфікованих працівників з числа безробітних.

28.05.2019 року працівники відділу взаємодії з роботодавцями та сектору рекрутингу Оболонської районної філії КМЦЗ було організовано Міні-ярмарку вакансій для Мікрофінансової компанії «Експрес Фінанс Кредит».

Сучасна мікрофінансова компанія «Експрес Фінанс Кредит» являє собою унікальну організацію, основна діяльність якої – кредитування населення.

Мікрокредитування здійснюється за допомогою кваліфікованих кредитних експертів, що працюють з клієнтами не тільки в офісах регіональних представництв організації, але і в будь-якому зручному для клієнта місці.

Місія компанії – Створення зручних умов для клієнтів та працівників! Мета компанії – Стати першими на ринку фінансових послуг серед споживчого кредитування населення.

В зв’язку з відкриттям нового Сall-центра та розширенням штату працівників компанія має гостру необхідність в підборі персоналу.

У міні ярмарку-вакансій взяли участь: представник роботодавця – менеджер персоналу Євгеній Христенко, 13 безробітних з Оболонської, Дарницької, Печерської, Солом’янської РФ КМЦЗ  та працівник сектору рекрутингу – Палій Ганна.

Подібні заходи допомагають в найкоротші термін  шукачам роботи знайти «свого» роботодавця, а значить і робоче місце, а роботодавцям – кваліфікованих працівників.

 

Оболонська районна філія КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку