Головна  →  Новини  →  27 травня 2019

«Муніципальна охорона» та «Муніципальна варта» забезпечували безпеку під час святкування Дня столиці та Дня Києва

Комунальне підприємство «Муніципальна охорона» та громадське об’єднання «Муніципальна варта» забезпечували безпеку у столиці під час святкування Дня столиці та Дня Києва. Про це повідомив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Дмитро Загуменний на своїй сторінці у Facebook.

«Враховуючи велику кількість заходів, хлопців переведено на посилений режим несення служби, загальна кількість залучених до патрулювання у місті – 300 осіб», – зазначив Дмитро Загуменний.

За його словами, до патрулювання центру міста залучалися представники ГО «Муніципальна варта», що діяли у тісній співпраці з представниками підрозділів Національної поліції.

Представники КП «Муніципальна охорона» забезпечували безпеку у парках міста, а також під час проведення святкових заходів.

«Київ залучає до роботи у «Муніципальній охороні» та «Муніципальній варті» ветеранів АТО/ООС, тож спокій та безпека столиці у надійних руках», – нагадав Дмитро Загуменний.

Нагадаємо, що комунальне підприємство «Муніципальна охорона» створено рішенням Київради з метою забезпечення належної охорони комунального майна територіальної громади міста Києва та надання послуг охорони іншим суб’єктам господарювання.

Згідно з рішенням Київради від 20 грудня 2018 року № 532/6583 комунальному підприємству було визначено адресний перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Києва, які воно має першочергово взяти під охорону. Місто зробило особливий акцент на соціальну складову.

kyivcity.gov.ua

 
Перейти до спискуВерсiя для друку