КМДА Київська міська державна адміністрація


24 травня 2019

Виставка творчих робіт до Дня Києва в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями

Щорічно в останню неділю травня відзначається День міста Києва

Заходи, присвячені Дню Києва, відбуваються протягом декількох днів у кінці травня. Це - традиційні міжнародні змагання з велоспорту, щорічна спортивно-благодійна акція «Пробіг під каштанами», змагання з пляжного футболу, відкрита регата, фестиваль повітряних зміїв, міський турнір з кікбоксингу, чемпіонат Києва з роликовому спорту та інше.

Організовуються також різноманітні виставки, концерти, вистави, шоу феєрверків з лазерними ефектами, тощо.

Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі приєднався до святкування Дня Києва, організувавши виставку творчих робіт.

Тут можна побачити художні роботи вихованців Центру, тематичні малюнки, аплікації, роботи з квілінгу, в тому числі, підготовані за допомогою наших спеціалістів та батьків.

Перше святкування відбулось наприкінці травня 1982 року до 1500-річчя заснування міста, а вже з 1987 року відзначення Дня Києва набуло статусу офіційного свята.

Інформація Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.