КМДА Київська міська державна адміністрація


24 травня 2019

Концерт «Космічна симфонія» гурту «Space» відбудеться на Контрактовій площі 26 травня о 20:00

Концерт «Космічна симфонія» гурту «Space» відбудеться на Контрактовій площі 26 травня о 20:00. Про це в ефірі телеканалу «Київ» нагадали киянам і гостям містам директор Департаменту культури КМДА Діана Попова та лідер гурту «Space» Дідьє Маруані.

Виступ «Space» відбуватиметься під супровід симфонічного оркестру та хору Національної оперети України під керівництвом диригента, з. д. м. України Ігоря Ярошенка.

«Для нас велика честь брати участь у святкуванні Дня Києва. Хоча я француз, я обожнюю Україну. Я дуже вдячний пані Діані за величезну підтримку в реалізації такої ідеї, як спільний виступ із Національною оперетою», – сказав Дідьє Маруані.

Концерт триватиме близько 1,5 години, гості побачать велике сучасне лазерне шоу, яскраві відео- та спецефекти. Діана Попова наголосила на тому, що місто кожного року прагне вразити киян.

«Щорічно я ставлю собі питання: що ще ми можемо зробити?. Бажання змінити Київ на краще та показати українцям, що вони недарма є українцями, турбує нас безперервно. Ми дуже багато працюємо, аби кияни могли пишатись своїм містом», – зазначила директор Департаменту.

Нагадаємо, що концерт на Контрактовій площі гурту «Space» Дідьє Маруані у супроводі симфонічного оркестру є центральною подією святкування Дня Києва.

Загалом 25 та 26 травня на киян та гостей міста чекає велика святкова програма.

Зверніть увагу, що під час святкувань передбачено тимчасове обмеження транспортного руху. Окрім того, у зв’язку із проведенням святкових заходів до Дня Києва 25 та 26 травня можливі деякі зміни у роботі столичного метрополітену.

kyivcity.gov.ua

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.