Головна  →  Новини  →  24 травня 2019

У центрі столиці урочистим заходом відзначили День Героїв

23 травня відбувся урочистий захід, присвячений щорічному святу – Дню Героїв. Свято встановлене на честь українських вояків – борців за волю України. Про це повідомили у КБУ «Київський міський центр допомоги учасникам антитерористичної операції».

Метою заходу є вшанування пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні, які віддали свої життя, захищаючи ідеали демократії та європейського майбутнього нашої держави, та Героїв, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки й оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганських областях.

У заходах взяли участь родини Героїв Небесної Сотні та родини полеглих Героїв, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, учасники Революції Гідності, учасники бойових дій на сході України.

Урочистий захід організований комунальною бюджетною установою «Київський міський центр допомоги учасникам антитерористичної операції» та громадською організацією «Родини «Небесної Сотні», за участю громадського формування «Муніципальна варта» та Музею Революції Гідності.

kyivcity.gov.u

Перейти до спискуВерсiя для друку