КМДА Київська міська державна адміністрація


24 травня 2019

1 червня заборонять рух транспорту в центрі столиці у зв’язку із Всеукраїнським велоднем у Києві

У перший день літа, 1 червня, із 08:00 до 13:00 втринадцяте центральними вулицями столиці триватиме спортивний парад велосипедистів «Всеукраїнський велодень у Києві». Таку ініціативу підтримано розпорядженням КМДА № 910.

Під час цієї події з 08:00 до 13.00 буде заборонено рух транспорту за маршрутом велопробігу: Софійська площа – Володимирський проїзд – Михайлівська площа – вулиця Велика Житомирська – Львівська площа – вулиця Ярославів Вал – вулиця Володимирська – площа Софійська – Володимирський проїзд – вулиця Михайлівська – Майдан Незалежності – вулиця Хрещатик – Володимирський узвіз – Поштова площа – вулиця Набережно-Хрещатицька – Гаванський міст – вулиця Набережно-Рибальська – Північний міст – вулиця Труханівська – парк «Муромець».

Також 1 червня на Софійській площі з 01:00 до 08:00 триватиме монтаж необхідних для проведення заходу конструкцій і обладнання, а з 12:00 до 15:00 – їхній демонтаж.

За інформацією організаторів, тисячі людей, незалежно від віку та стилю катання, проїжджають центральними вулицями міст та містечок України для того, щоб привернути увагу до здорового й активного способу життя та порозуміння із водіями на дорогах. Масовість акції демонструє необхідність створення якісної велосипедної інфраструктури, безпечних умов на вулицях наших міст та нульової толерантності в суспільстві до випадків ДТП, в яких є потерпілі.

kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.