КМДА Київська міська державна адміністрація


22 травня 2019

Столичні рятувальники провели профілактичний рейд в житловому секторі Оболонського району

21 травня столичні рятувальники провели профілактичний рейд в багатоповерхових житлових будинках Оболонського району.

Часто пожежі виникають саме через людський фактор – недбало кинутий недопалок, залишена без нагляду увімкнена плита чи під′єднана до електромережі побутова техніка (наприклад, увімкнений обігрівач чи праска), перенавантаження електромережі та інші необдумані вчинки призводять до трагічних наслідків. Саме тому рятувальники поспілкувались з мешканцями будинку та нагадали їм про важливість дотримання протипожежних заходів.

Рятувальники мали змогу поспілкуватися з мешканцями квартир та нагадати їм основні елементарні правила пожежної безпеки у побуті, причини виникнення пожеж у будинках.

Крім того, громадянам розповіли про те, як діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації. В ході проведення профілактичного рейду було оглянуто стан електрообладнання та електромереж житлового будинку, а також рятувальники порадили мешканцям не захаращувати загальні коридори, тамбури та сходові клітини особистими речами.

На завершення рейду представники Служби порятунку «101» залишили громадянам застережні листівки з порадами щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Оболонське районне управління ДСНС України у м. Києві звертається до всіх мешканців та гостей столиці з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті!

Пам’ятайте, що Ваша безпека залежить тільки від Вас, а відповідальність – рятує життя!

 

Інформація - Оболонське районне управління ДСНС України у м. Києві



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.