КМДА Київська міська державна адміністрація


22 травня 2019

На території ПАТ «Оболонь» відбулась робоча зустріч керівництва підприємства та директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА

21 травня 2019 року на території ПАТ «Оболонь» відбулась робоча зустріч керівництва підприємства та директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації Вадима Фіоктістова.

Під час зустрічі Голова Наглядової ради ПАТ «Оболонь» Сергій Блощаневич розповів історію заводу. Були обговорені проблемні питання в галузі харчової промисловості.

Також в рамках зустрічі були продемонстровані виробничі потужності ПАТ «Оболонь», представлено технологію виробництва пива, а також унікальну варочну систему і нові зразки продукції.

Довідково:

ПАТ «Оболонь» (м. Київ) – головний завод корпорації Оболонь,  має проектну потужність 14 млн дал пива в місяць і є найбільшою пивоварнею в Європі. На заводі встановлено унікальну варочну систему, яка здійснює 12 варок в день по 740 гектолітрів холодного сусла. Особливістю цього нового варочних порядків німецької фірми Ziemann в тому, що вони дозволяють економити затрати на теплову енергію під час виробництва сусла. А енергоємність є одним із пріоритетних завдань, які стоять перед інженерами компанії.

Також серед останніх оновлень заводу є лінія розливу в скляні пляшки потужністю 50 тис. пляшок за годину. Лінію змонтували в рекордні терміни. Один із предметом гордості це унікальна установка, яка проводить  рекуперацію пивних дріжджів. Дана технологія дозволяє налагодити практично безвідходне виробництво продукції.

Гарантією високої якості продукції є сучасні потужні фільтраційні установки, вироблені також німецькою фірмою. Потужність одного з фільтрів становить 950 гектолітрів за годину. Фільтраційна система «Оболоні» не має аналогів не тільки в Україні, але й у Європі. Впровадження сучасних технологій дозволило вивести на ринок унікальний продукт «Оболонь Живе». Це дало новий поштовх до вдосконалення процесу пивоваріння. І першим в цьому стала броварня «Оболонь».

 

Інформація відділу промисловості 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.