КМДА Київська міська державна адміністрація


22 травня 2019

День матері Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі

День матері – це особливе свято, коли можна ще раз нагадати найдорожчій людині, як ви її цінуєте та любите. Діти в цей день дарують своїм матерям квіти, листівки, присвячують їм вірші та пісні. 
Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі міста Києва привітав матерів, бабусь своїх вихованців святковим концертом. В перерві між виступами вихованців Центру, які декламували вірші, співали, грали на інструментах, були організовані конкурси та вікторини. Артисти підліткового клубу «Барвінок» виконва для присутніх танцювальні номери.

На завершення святкування на мам і бабусь чекали приємні подарунки.Хороший настрій і сміх який панував в залі був найкращою подякою за старання спеціалістів! 

"Любіть своїх матерів і дякуйте їм за все не тільки в це свято!" - Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі міста Києва.

Інформація Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі міста Києва 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.