КМДА Київська міська державна адміністрація


22 травня 2019

Організація зустрічі двох основних своїх клієнтів – безробітного та роботодавця – є найголовнішим завданням служби зайнятості

Роботу знаходить той, хто її шукає і має наполегливе бажання працювати. В свою чергу, роботодавцям підібрати висококваліфіковані, надійні кадри, безперечно, справа не з легких не одного дня. Тож організація зустрічі двох основних своїх клієнтів – безробітного та роботодавця – є найголовнішим завданням служби зайнятості.

21 травня 2019 року працівники відділу взаємодії з роботодавцями та сектором рекрутингу Оболонської районної філії КМЦЗ запросили Мікрофінансову  компанію «Експрес Фінанс Кредит» взяти участь в Ярмарку вакансій, що була організована Університетом Імені Бориса Грінченка.

Мікрофінансова компанія «Експрес Фінанс Кредит» - це компанія що надає швидкі доступні кредити.

В зв’язку з відкриттям нового Сall-центра та розширенням штату працівників компанія має гостру необхідність в підборі персоналу.

Представники компанії мали змогу ознайомити студентів та випускників університету з наявними вакансіями та запросити зацікавлених шукачів роботи пройти індивідуальну співбесіду.

Інформація Оболонської районної філії КМЦЗ 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.