Головна  →  Новини  →  21 травня 2019

У столиці розпочалася основна сесія ЗНО

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) розпочалася сьогодні, 21 травня, тестуванням із математики і завершиться 13 червня тестуванням із хімії. До участі в основній сесії ЗНО у столиці зареєструвалося майже 30 тисяч цьогорічних випускників закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти, ВНЗ І-ІІ ступеня акредитації і випускники минулих років.

Організовано роботу 139 пунктів ЗНО, із яких 112 – розташовано у школах. До роботи в них залучено понад 4,5 тисячі педагогів. Наймаштабніше тестування – з української мови і літератури – відбудеться 23 травня; з іспанської, німецької, французької мов – 27 травня; з англійської мови – 28 травня; з фізики – 30 травня, з історії України – 4 червня; з біології — 6 червня; з географії – 11 червня.

Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 25 червня. Результати ЗНО з математики, української мови і літератури та фізики буде оголошено до 14 червня, з іноземних мов та біології — до 20 червня, з історії України, географії, хімії — до 25 червня.

Реєстрація для участі у додатковій сесії ЗНО окремих категорій осіб, які не мали змоги зареєструватися в основний період (зокрема, учасники антитерористичної операції, особи з окупованого Криму та непідконтрольних Україні територій Донбасу), тривала з 3 до 20 травня 2019 року.

Графік проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання: математика – 26 червня, німецька мова – 27 червня, іспанська мова – 1 липня, українська мова і література – 2 липня, фізика – 4 липня, англійська мова – 5 липня, історія України – 8 липня, біологія – 9 липня, географія – 10 липня, хімія – 11 липня.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання учасники додаткової сесії отримають до 18 липня.

Додатково.

Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні тривала з 5 лютого до 25 березня 2019 року. Змінювати реєстраційні дані можна було до 25 березня. Час і місце проведення тестувань та запрошення-розміщено на інформаційних сторінок учасників ЗНО.

kyivcity.gov.ua

 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку