КМДА Київська міська державна адміністрація


15 травня 2019

Сьогодні, 15 травня, відкриється виставка графіки, де будуть представлені роботи Віктора Гукайла та Люби Рапопорт

15 травня о 18:00 у виставкових залах на Андріївському узвозі, 5/31 відкривається виставка графіки, де будуть представлені роботи видатних митців Віктора Гукайла та Люби Рапопорт. Тільки сьогодні, із нагоди відкриття, вхід на виставку вільний, а всі охочі зможуть ще й поспілкуватися з митцями.

Виставка проходитиме у рамках Фестивалю культури народів Подолу та триватиме до 30 травня.

Тут ви побачите, як уже відомі роботи митців, так і нові витвори.

Любов Рапопорт відома своїми міськими пейзажами, які написані у поєднанні суворості і ліризму, жорсткої об’єктивності та ніжної мрійливості, чуттєвості й експресії. Її малюнки, зроблені точною професійною рукою, завжди зачаровують глядачів.

Віктор Гукайло у своїх картинах надає перевагу мові знаків, у своїх роботах відсилає нас до образних систем Пікассо та Далі. Фігуратизм – мінімальний, але такі «знакові конструкції» залишають простір для глядача, що може піти шляхом асоціативних співставлень, а може зчитувати ці графеми, як динамічні композиції. Віктор Гукайло зображує світ, який щез, але залишився у пам’яті.

Організатори: Київський науково-методичний центр по охороні, реставрації та використанню пам’яток історії, культури і заповідних територій, ДІАЗ «Стародавній Київ», ГО «Соціальний капітал».

Місце проведення: Андріївський узвіз 5/31, Виставкові зали.

Контакти:[email protected]тел.: 067-766-83-44.

kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.