Головна  →  Новини  →  15 травня 2019

17 та 19 травня на Контрактовій площі відбудеться Kyiv Klezmer Festival 2019

Уже другий рік поспіль Київ збирає найкращих представників клезмерської музики з усього світу. 17 та 19 травня за підтримки Департаменту культури КМДА відбудеться справжнє свято сучасної клезмерської музики та єврейської культури.

Музична програма фестивалю складається із двох великих концертів на Контрактовій площі – 17 та 19 травня на фестивальну сцену вийдуть музиканти світового рівня, ентузіасти та професіонали, культуртрегери та добрі друзі всіх добрих людей із тим, щоб влаштувати космічний міст між корінням та серцями. Для публіки це означає шалені танці, сміх, сльози та безмежну любов.

Фестиваль відбудеться за підтримки Французького інституту в Україні/Institut français d'Ukraine, Österreichisches Kulturforum Kiew (Австрійського культурного форуму), Київської міської єврейської громади, громади «Масорет», Центру Юдаїки НАУКМА, Центру єврейської освіти України. Офіційний організатор – ГО «Соціальний Капітал».

Перший Kyiv Klezmer Fest відбувся 12-13 травня 2018 року з ініціативи та за підтримки Департаменту культури КМДА у Києві на Контрактовій площі та зібрав більше: 15 000 гостей та 200 музикантів із України, США, Нідерландів та Ізраїлю.

kyivcity.gov.ua

 

Перейти до спискуВерсiя для друку