Головна  →  Новини  →  15 травня 2019

Відбувся «День відкритих дверей» на базі компанії ТОВ "ХЕДХАНТЕР"

Знайти привабливу роботу з високим рівнем заробітної плати – бажання кожної людини, а знайти кваліфікованого працівника – мета кожного роботодавця. Головне питання – як цього досягти?

Одним з ефективних засобів задоволення даної потреби є проведення «Днів відкритих дверей» безпосередньо у роботодавця.

Так, за сприянням спеціалістів відділу взаємодії з роботодавцями та сектору рекрутингу Оболонської районної філії КМЦЗ 14.05.2019 р., з метою укомплектування наявних вакансій, відбувся «День відкритих дверей» на базі компанії ТОВ "ХЕДХАНТЕР".

Даний захід відвідало 12 безробітних з Оболонської, Деснянської, Дніпровської районних філій КМЦЗ.

Компанія HeadHunter Україна (hh.ua) – є не тільки одним з найбільших інтернет-ресурсів з пошуку роботи та найму персоналу, а також активним розробником нових сервісів та технологій у сфері управління персоналом.

На українському ринку інтернет-рекрутингу компанія працює з 2004 р.

Данна компанія допомагає роботодавцям розвивати HR-бренд. У портфелі пропонованих послуг- численні кейси з діагностики бренду роботодавців з різноманітних сфер діяльності.

Клієнтами HeadHunter Україна (hh.ua) є понад 70 тисяч кращих компаній у напрямку підбору персоналу із 28 професійних сфер. Понад 1,2 млн українських фахівців опублікували свої резюме на hh.ua, і ця цифра росте з кожним днем.

Менеджер з персоналу Логвінова Дар’я Олександрівна,  розповіла про специфіку діяльності підприємства, умови та оплату праці, режим роботи, соціальні гарантії для працівників, ознайомила з посадовими  обов’язками, вимогами стосовно  вакансії менеджера з продажу.

По закінченні заходу із зацікавленими шукачами  роботи було узгоджено індивідуальні зустрічі для вирішення питання їх можливого працевлаштування.

 

Оболонська районна філія КМЦЗ 

Перейти до спискуВерсiя для друку