КМДА Київська міська державна адміністрація


13 травня 2019

Розпочала роботу комісія щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту

Розпочала роботу комісія щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту

Шановні Оболонці!

13 травня 2019 року в Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації розпочала роботу комісія Головного управління ДСНС України у місті Києві щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту в Оболонському районі міста Києва.

Комплексною перевіркою передбачено:

1. Оцінити діяльність Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації та органів місцевого самоврядування щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту в Оболонському районі міста Києва.

2. Оцінити діяльність територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту та її ланок у режимі повсякденного функціонування ЄДСЦЗ.

3. Перевірити дії органів управління та сил цивільного захисту щодо їх готовності у разі виникнення надзвичайних ситуацій шляхом проведення практичних заходів.

4. Перевірити теоретичні знання керівного складу органів управління та сил цивільного захисту районної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування.

5. Надати організаційно-методичну допомогу керівному складу місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, установ та організацій з виконання вимог Кодексу цивільного захисту України, рішень Уряду у сфері цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки та діяльності аварійно-рятувальних служб.

 

За інформацією відділу з питань надзвичайних ситуацій

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.