Головна  →  Анонси  →  10 травня 2019

На День Києва розіграють Кубок мера з міні-футболу

Столиця готується до проведення міжнародного турніру з міні-футболу «Кубок мера Києва – 2019». Проведення Кубку заплановано на День Києва. 

За словами першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, у турнірі візьмуть участь команди Англії, Швейцарії, Ірландії, Молдови, Румунії та України. Він може стати для нас усіх тренуванням перед проведенням Чемпіонату світу з міні-футболу серед чоловіків та жінок у Києві у 2021 році. Адже вже 30 червня виконавчий комітет WMF проведе фінальне голосування та оголосить місто-господар чемпіонату.

– Минулого року влітку ми приймали чемпіонат Європи з міні-футболу, у якому взяли участь 20 найкращих збірних Європи. Саме тоді і вболівальники, і учасники мали можливість оцінити якість проведення заходу, – зазначив Микола Поворозник та нагадав, що за результатами турніру «Гідропарк-Арену» визнано одним із кращих у Європі стаціонарних стадіонів для масового міні-футболу.

Він окремо додав, що спортивні заходи, у першу чергу, – це промоція міста.

– Після вдало проведених спортивних івентів часто спостерігається збільшення туристів із тих країн, представники яких брали у них участь. Тож окрім результатів фінального голосування щодо Чемпіонату світу, ми очікуємо на нових гостей із усього світу, – підсумував Микола Поворозник.

Титульне фото: Sport.ua

vechirniy.kyiv.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку