Головна  →  Новини  →  7 жовтня 2013

КП «Київпастранс» створив резерв автобусів на випадок нештатних ситуацій

На виконання ініціативи Президента України щодо поліпшення якості і надання послуг киянам та з метою забезпечення належних пасажирських перевезень в осінньо-зимовий період 2013-2014 років комунальне підприємство «Київпастранс» проводить роботи щодо суттєвого збільшення кількості великомістких автобусів та тролейбусів на маршрутах. А на випадок нештатних ситуацій створено резерв автобусів. Про це під час розширеного засідання Колегії КМДА сказав генеральний директор КП «Київпастранс» Микола Ламбуцький.

За його словами, профільне підприємство готовить до зими 425 тролейбусів, 240 трамваїв та 410 автобусів. Уже підготовлено 3 поливомийки-піскорозкидачі, 13 снігоочисних трамвайних колій, 9 бульдозерів ДТ, 7 екскаваторів та 10 тракторів з відвалом МТЗ-80. Крім того, для зимового утримання і прибирання закріплених територій загального користування «Київпастранс» заготовив 295 тонн піску та 45 тонн солі.

До зими також необхідно відремонтувати 4 км трамвайних колій. Сьогодні уже відремонтовано 3,52 км колій. Тривають роботи із технічного обслуговування електропідігріву та водовідведення стрілочних переводів трамвайних колій.

Постійно проводиться технічне обслуговування та сезонне регулювання контактного проводу. Більше того, замінено 8,8 км зношеного контактного проводу, очищено 40123 опор контактних мереж, 1316 з яких – пофарбовано.

У ході підготовки підприємства до експлуатації в осінньо-зимовий період на всіх філіях та відокремлених підрозділах для оптимізації умов праці  працівників в виробничих приміщеннях продовжуються роботи із переобладнання систем теплопостачання з централізованих на електрокотли та котли на твердому паливі.

 

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку