КМДА Київська міська державна адміністрація


8 травня 2019

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

Повідомлення ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів щодо обрання нового складу Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 ініціативною групою здійснюється підготовка до проведення установчих зборів з обрання нового складу Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації.

Рішенням ініціативної групи (протокол засідання № 1) установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації відбудуться 26 червня 2019 року в актовій залі Оболонської райдержадміністрації (вул. Тимошенка, 16) о 11:00.

Для участі в установчих зборах інститутам громадянського суспільства (ІГС) необхідно подати заяву про делегування представника, підписану уповноваженою особою керівного органу ІГС, із зазначенням відомостей адреси та електронної пошти ІГС, номера контактного телефону, а також додатки до неї:

1. рішення ІГС про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради або витяг з протоколу;

2. біографічна довідка делегованого представника ІГС із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;

3. копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємців та громадських формувань або свідоцтва про державну реєстрацію;

4. витяг зі Статуту (Положення) або Статут (Положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань діяльності організації, засвідчені в установленому порядку;

5. згода делегованого представника на обробку його персональних даних;

6. інформація про результати діяльності ІГС (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання ІГС відповідному органу письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості тощо) протягом року до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, за період діяльності).

7. Електронна версія документів, зазначених у пп.2, 6 (надана на USB флеш-накопичувачі або надіслана на електронну адресу: [email protected]) для подальшого оприлюднення на субвеб-сторінці Оболонської РДА на єдиному веб-порталі територіальної громади міста Києва після затвердження списків учасників установчих зборів.

Документи приймаються за адресою: вул. Тимошенка, 16 (Оболонська райдержадміністрація), у відділі з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю каб. 313a:

        з 14 травня 2019 року по 27 травня 2019 року

        понеділок-п’ятниця з 10:00 до 16:00 (крім вихідних та святкових днів)

        обідня перерва: 13:00-14:00.

 

27.05.2019 документи прийматимуться з 10:00 до 15:00.

 

Зверніть увагу!

Документи, які будуть надіслані через поштове відділення після 18:00 27 травня 2019 року до уваги не беруться та ініціативною групою не розглядаються.

Довідкову інформацію можна отримати за телефонами 426-49-49, 096-036-00-00, електронна скринька: [email protected]



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.