Головна  →  Анонси  →  19 квітня 2019

ЕКО-лідери для майбутнього! Відкрите заняття «ECO: mission рossible»

Розуміючи, що наше майбутнє залежить від екосвідомості молоді, журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства» ініціює проведення відкритого заняття «ECO: mission рossible» до Дня Землі  та до міжнародного Дня довкілля для учнів м. Києва!

Запрошуються учні 6–11 класів м. Києва, керівники навчальних заходів, педагоги!

Вхід вільний!

Дата проведення: 17 травня 2019 року, 15.00–17.00, 
Місце проведення: КМДА, вул. Хрещатик, 36, колонна зала
 
Головна мета — донести, що великі зміни починаються з маленьких кроків кожного, привернути увагу учнів столиці до проблем збереження нашої планети, до екологічних проблем Землі, розвивати в них почуття патріотизму, відповідальності за майбутнє планети, виховувати прагнення до гармонії, людяності, доброти.  Ми намагаємося поширювати серед молоді практичні знання про: свідоме споживання енергії, зменшення «екологічного» сліду, збереження навколишнього природного середовища і сприяти сталому розвитку суспільства.

Спільно з партнерами команда проектів «ЕКОтрансформація» та «ECOBUSINESS» зарядить дітей  розумінням, що жити і працювати екологічно — це модно, необхідно!

Тому для виступів запрошено найдрайвовіших! На доступній підліткам мові розповідатимуть надважливі речі — про екологію, енергію та професії майбутнього.

Для учасників готуються яскраві та важливі виступи, багато сюрпризів. Це будуть насичені дві години, що змінять свідомість.

Учасників також чекають цікаві розвивальні інтерактиви, конкурси, практичні завдання!

Програма доповнюється! Буде цікаво!

У межах заходу також відзначимо найкращі роботи конкурсу дитячого малюнка «Змінюватися, щоб жити» .

Організаційний комітет:
Тетяна Хоменко,  тел. (044) 568-5139, email: [email protected] 
Мар’яна Фареній, тел. (044) 507-2227, email: [email protected]

Детальніше: http://ecolog-ua.com

Перейти до спискуВерсiя для друку