Головна  →  Новини  →  7 жовтня 2013

До 1 листопада дорожнє господарства міста має бути готове до роботи в осінньо-зимовий період

До 1 листопада дорожнє господарства міста має бути готове до роботи в осінньо-зимовий період. Таке завдання сьогодні перед комунальниками, виконуючи ініціативу Президента України щодо поліпшення якості надання транспортних послуг киянам, поставив очільник столичної адміністрації Олександр Попов.

За словами генерального директора комунальної корпорації «Київавтодор» Петра Берегового, наразі в належний стан приведені   майданчики для тимчасового складування снігу, підготовлено 14  ангарів-солесховищ, площа яких дозволяє вмістити одночасно до 40 тис. тонн солі.

«Усього на зимовий період 2013-2014 років передбачено заготовити 51,4 тис. тонн технічної солі. 3 вересня поточного року проведено процедуру розкриття конкурсних пропозицій учасників. На початку жовтня буде укладена з постачальником рамкова угода на закупівлю солі.

Крім того, ми плануємо підготувати 297 одиниць снігоприбиральної техніки, 282 з яких вже готові»,  – сказав Петро Береговий.

Він також додав, що КП ШЕУ районів  укладають договори з підприємствами на залучення  допоміжної прибиральної техніки. Так, уже укладено договорів на 177 одиниць додаткової техніки.

Крім того, столичні автодорівці приводять до належного санітарно-технічного стану виробничі бази. Наразі відремонтовано 34 приміщення.

Для ручного прибирання балансових територій шляхово-експлуатаційні підприємства підготовили 1785 одиниць шанцевого інструменту, у тому числі 1324 лопат для прибирання снігу, що складає 82% від потреби.

 

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку