Головна  →  Новини  →  18 квітня 2019

Як працюватимуть київське метро та наземний транспорт на Великдень

На свято Великодня, яке цього року припадає на 28 квітня, київське метро та наземний транспорт працюватимуть на 2 години довше. У пасхальну ніч з 27 квітня на 28 квітня метро та наземний транспорт продовжать роботу - закриються на 1 годину пізніше та розпочнуть роботу 28 квітня на 1 годину раніше.

Про це 18 квітня 2019 року під час розширеного засідання Колегії КМДА, присвяченого підготовці до Великодніх свят та поминальних днів у столиці, розповів заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Дмитро Рахматуллін.

- На сьогодні видано розпорядження виконавчого органу КМДА “Про організацію роботи міського пасажирського транспорту загального користування у день свята Пасхи (Великодня) 28 квітня 2019 року”, - повідомив він.

Розпорядженням передбачено продовжити роботу Київського метрополітену у ніч з 27 квітня на 28 квітня 2019 року на 1 годину та розпочати роботу 28 квітня 2019 року на 1 годину раніше. Також цим розпорядженням передбачено продовжити роботу наземного пасажирського транспорту загального користування у ніч з 27 квітня на 28 квітня 2019 року на 1 годину… та розпочати роботу пасажирського транспорту 28 квітня 2019 року на 1 годину раніше, - розповів Дмитро Рахматуллін.

За його словами, під час продовження роботи метрополітену пропонується організувати перевезення пасажирів до станцій існуючими маршрутами, та забезпечити перевезення наземним транспортом після проходження останніх поїздів метро.

Також пропонується збільшити кількість одиниць міського пасажирського транспорту, який проходить біля місць проведення богослужінь. У разі необхідності там буде запроваджено додаткові зупинки.

vechirniy.kyiv.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку