Головна  →  Новини  →  18 квітня 2019

У НВК «Оболонь» пройшли екологічні акції

Вже кілька років поспіль в НВК «Оболонь» працює Школа миру (керівник  Михайлова О.О., вчитель образотворчого мистецтва), яка співпрацює з Федерацією всесвітнього миру. За ініціативою учасників Школи миру в НВК «Оболонь» були проведені наступні екологічні акції:

- 09 та 10 квітня 2019 року учні 1-11-х класів зібрали макулатуру. На отримані кошти учасники Школи миру (голова – Гнатцов Микита, учень 9-А класу), представники учнівського парламенту «Лідер» (голова – Шалівська Вікторія, учениця 9-А класу) разом із вчителями купили 14 дерев.

- 15  квітня 2019 року  учні 1-11-х класів взяли участь у екологічній акції «Посади дерево». Дерева були висаджені на пришкільних ділянках.

- у 2017 році учні 10-А, 10-Б та 11-Б класів разом з Глущенко Світланою Володимирівною, Старовойтовою Ларисою Василівною та Андрієвич Оленою Василівною провели акцію з висадження дерев на території нашої школи в рамках декади біології, хімії та екології. У результаті, завдяки спільним старанням, пришкільна територія поповнилася новими насадженнями, а діти отримали масу позитивних емоцій.

Мета акції – привернути увагу учнів до екологічних проблем, підвищити інтерес до бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, формування екологічної свідомості та патріотизму, збереження та примноження природної спадщини, прагнення берегти рідну природу і країну. Також акція покликана не лише озеленити нашу країну, а й крок за кроком долучати кожного українця до порятунку природи та особистого внеску в її розвиток. Водночас, всім відомо, що дерева очищують повітря, яким ми дихаємо, слугують домівкою для птахів, захищають нас від спеки.

 

Інформація - Управління освіти Оболонського району м.Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку